A Cal Rafilat fem la matança de manera tradicional, servint-nos tan sols de porcs femelles i porcs ecològics.
L'elaboració és completament artesana. Utilitzem només tripes naturals i tot el procediment és casolà.
El secatge, des de 1929, el fem a casa, a la part vella de la vila de Gironella.
Tenim assecadors naturals i un de petit d'artificial. Quan els productes surten de l'assecador són revisats un per un i enviats a la nostra botiga de Gironella.
Som un equip format per la família de Cal Rafilat i els nostres propis treballadors.
Elaboració pròpia d’embotits del Berguedà, amb productes naturals. Cal Rafilat t’ofereix embotits casolans de gran qualitat. Bulls, xoriços, botifarres negres i blanques, llom sec, carn magra, ventresca (panxeta seca), llonganisses de pagès, pa de fetge (paté de campanya), pernil dolç, sobrassada, tastet sec (somaia, fuet),... productes de xarcuteria, cansaladeria, embotits curats.
Si té qualsevol dubte respecte a productes o serveis de la nostra botiga online pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a info@calrafilat.cat o trucant al telèfon 938 250 161. La seva consulta serà resolta amb la màxima celeritat. També pot contactar amb nosaltres per WhatsApp:
Avinguda Catalunya, 59
GIRONELLA
938 250 161
938 250 117 (obrador)
Carns
(matança pròpia)
SAFATA DE 9 HAMBURGUESES. I...
12.98 €